YOUR ORDER

Empty Shopping cart

PROCEED TO CHECKOUT

BLOG

10 Christmas Anagrams to Get You in the Festive Mood - Answers

10 Christmas Anagrams to Get You in the Festive Mood - Answers

 |  Fun and Games

Did you manage to work out our 10 Christmas Anagrams? Well, you can see below how many you managed to get right!

 

1) CONGRESS LIAR(5,7)

Answer: CAROL SINGERS

 

2) IN THE GLINTS (6,5)

Answer: SILENT NIGHT

 

3) GAP PAWN RIPPER (8,5)

Answer: WRAPPING PAPER

 

4) VICARS THEMES (9,3)

Answer: CHRISTMAS EVE

 

5) HONESTY WARMS FONT (6,3,7)

Answer: FROSTY THE SNOWMAN

 

6) DRASTIC CHARMS (9,4)

Answer: CHRISTMAS CARDS

 

7) SMART HERETICS (9,4)

Answer: CHRISTMAS TREE

 

8) IN ACTION SLASH (5,8)

Answer: SAINT NICHOLAS

 

9) CAN ASSAULT (5,5)

Answer: SANTA CLAUS

 

10) REFRESHED ERUDITE LONDONER (6,3,3,4,8)

Answer: RUDOLF THE RED NOSE REINDEER


share

MORE FROM THE BLOG


  • 10 Christmas Anagrams to Get You in the Festive Mood

     |  Fun and Games

    Well, it's less than a month until Christmas, so it's time to get in the festive mood! So, here are 10 Christmas Anagrams just for you guys! See how many you can figure out and we'll reveal the answers next week.   1) CONGRESS LIAR(5,7)   2) IN THE GLINTS (6,5) &...

    read more
  • Are You A True Bookworm? - Answers

     |  Fun and Games

    So, did you manage to prove your love of literature by guessing which famous books those 10 first lines came from? Well, here are your answers - how many did you get right?   “If you really want to hear about it, the first thing you'll probably want to know is where I was born, ...

    read more

Book reviews

Read through some of our book reviews
and discover your next reading adventure.